دکتر مینوئی معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه گفت: طرح قرآنی ضحّی كار بسيار بزرگ و با ارزشی است كه انشاالله بتواند زمينه اصلاح مددجويان را ايجاد نمايد.
به گزارش روابط عمومی، معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه در محفل قرآنی ضحی که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در زندان مراغه برگزار شد گفت: ترویج فعالیتهای قرآنی و توجه به آموزههای دینی در هدایت افراد به خطا رفته قطعا موثر است.
دکتر مینوئی نیز در این محفل، ضمن تقدیر از فعالیت های قرآنی و فرهنگی صورت گرفته در زندان،از زندانیان خواست سعی کنید از این فرصت برای پالایش افکار و اعمال خودتان با بهره گیری از آیات قرآنی و مفاهیم ارزنده آن بهره ی کافی را ببرید.
وی افزود: خوشبختانه امكانات تهيه شده برای زندان مراغه امكانات بسيار خوبی است اما اميدواريم روز به روز از زندانيان ما كاسته شود و تعدادی هم كه در زندان هستند با برنامههای موجود زمينه اصلاح و تربيت و بازگشت دائمی آنان به جامعه فراهم گردد.
نعمتی دادستان مراغه در در زندان مراغه گفت: این طرح پس از طرح شفا در زندان تبریز با هدف آموزش، تلاوت و حفظ قرآن به زندانیان اجرا میشود.
وی اضافه کرد: امسال، سال ترویج برنامههای قرآنی در زندان، نام گذاری شده و زندانیان فعال قرآنی از برنامههای تشویقی بهرهمند خواهند شد.
به گفته دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مراغه، قرآن مایه آرامش و سعادت دنیوی و اخروی انسان است.
معاون اداره کل زندانهای آذربایجان شرقی نیز در این جلسه از تربیت ۲ هزار و ۸۰۰ حافظ قرآن در زندانهای آذربایجان شرقی خبر داد.
آقایی افزود: این حافظان در مدت ۳ سال و با اجرای طرح شفا موفق به حفظ قرآن شده اند.
وی در ادامه گفت: به برکت فعالیتهای قرآنی در زندانهای استان، بازگشت دوباره مددجویان به زندان بسیار کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: مددجویان زندانها با فعالیت در زمینه قرآنی، ضمن آشنایی با معانی و مفاهیم این کتاب آسمانی از برنامههای تشویقی زندانها بهرهمند می شوند.
همزمان با آغاز اجرای این طرح، حافظان و قاریان قرآن، آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت و گروه تواشیح زندان نیز برنامه اجرا کردند.