پنجشنبه 1 خرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 2 ارديبهشت 1403
کد 1010

فرماندار مراغه؛

عملیات «وعده صادق» نشان اقتدار و غرور ایران اسلامی بود

فرماندار مراغه بمناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با فرمانده سپاه ناحیه مراغه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی؛ دکتر مینوئی معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه صبح امروز به مناسبت فرارسیدن دوم اردیبهشت ماه سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در سپاه ناحیه مراغه با سرهنگ حیدری فرمانده سپاه ناحیه مراغه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر مینوئی افزود: سپاه حافظ انقلاب و ارزشهاست و پاسداران عزیز خط مقدم دفاع از انقلاب و ارزشها هستند و به راستی که چنین روز فرخنده و بزرگی زیبنده روز پاسدار است.

فرماندار مراغه تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان بازوی قدرتمند نظام با گام‌های استوار در مقابله با دشمنان نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون، جانانه از کیان و شرف این کشور و ملت دفاع کرده است.

وی در ادامه عملیات «وعده صادق» را عملیات موفق و غرورآفرین که نشان اقتدار کشور دانست و گفت: این عملیات تنبیهی کوچک در مقابل گستاخی های اخیر اسرائیلی ها علیه منافع و مستشاران نظامی جمهوری اسلامی بود و به خوبی نشان داد که اکنون قدرت بازدارندگی ما به حدی است که نه تنها این رژیم جعلی و موقت بلکه حتی هیچ یک از طرفداران و حامیان صهیونیست ها نیز جرات کوچکترین اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران را ندارند.
 
سرهنگ پاسدار «یحیی حیدری» فرمانده سپاه ناحیه مراغه در این دیدار با بیان اینکه سپاه و بسیج ضامن امینت کشور و انقلاب هستند، بیان کرد: ماموریت اصلی سپاه یک ماموریت فرامنطقه‌ای است و نشان می‌دهد که امام امام خمینی (ع) آینده‌نگری بسیار درستی از تأسیس این نهاد انقلابی داشت.

وی افزود: عملیات «وعده صادق» و «اقدام تنبیهی» جمهوری اسلامی ایران اعمال قدرت نبود، بلکه جلوه و تصویری از اراده ملت ایران اسلامی بوده است.
 
به گزارش روابط عمومی، در این دیدار فرماندار ویژه مراغه با تبریک سالروز تشکیل سپاه از تلاش ها و خدمات همکاران و فرماندهان سپاه تقدیر کرد.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 2 ارديبهشت 1403
  • توسط فرمانداری مراغه