جمعه 2 خرداد 1404
تاریخ : شنبه 15 بهمن 1401
کد 940

صداقت در عملکرد مدیران، مهم ترین‌عامل برای ایجاد اعتماد است

معاون‌استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: صداقت در عملکرد مدیران، مهم ترین‌عامل برای ایجاد اعتماد بین آحاد جامعه است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مراغه، دکتر اسدیان در دیدار مسئولان دستگاه های اجرایی و خدمات رسان  مراغه با امام جمعه این شهرستان افزود: با توجه به اجرای طرح های بزرگ در این شهرستان طی دولت سیزدهم و سال های اخیر، تبیین آنها زمینه ساز امید آفرینی برای جامعه خواهد بود.
وی  ادامه داد: در این راستا، امسال اقدامات و طرح های بزرگی چون تکمیل  آزادراه مراغه هشترود با تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار و نیز بهسازی راه های مواصلاتی انجام شده است.
وی اضافه کرد: تامین‌۱۷ هکتار زمین برای احداث  احداث پردیس بهداشتی و بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی  از جمله اقداماتی است‌که برای توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی انجام شده است.
وی گفت: همچنین در دهه فجر امسال، کلنگ احداث اولین‌ لجستیک پارک شمالغرب کشور در ۱۸ هکتار با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی در راستای توسعه صادرات محصولات کشاورزی به زمین زده شده است.
وی با اشاره به طرح های در دست اجرای این شهرستان افزود: هم اکنون در بخش های مختلف از جمله در زمینه عمران شهری  بیش از ۲۷ طرح عمرانی توسط شهرداری در حال اجراست.
وی اضافه کرد: امسال با تامین قیر رایگان که با پیگیری نماینده و مسئولان شهرستانی محقق شده، صدها هزار متر‌مربع آسفالت در سطح شهر توسط شهرداری اجرا شده است.
عضو خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه نیز در این دیدار گفت: در سال های پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اقدامات بسیاری برای توسعه زیرساخت ها در مناطق شهری و روستایی انجام شده است.
آیت الله پورمحمدی افزود: با این وجود در کنار تداوم‌خدمت رسانی و اجرای طرح ها، عملکرد و  اقدامات انجام شده برای آحاد جامعه تبیین شود.
وی اضافه کرد: برای حفظ انقلاب اسلامی شهدای بسیاری تقدیم شده لیکن  در قبال شهدا و ایثار گری های آنان مسئول هستیم.
 
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 15 بهمن 1401
  • توسط فرمانداری مراغه