معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: خدمت به ساحت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) توفیق الهی برای آحاد مردم و مسئولان است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مراغه، دکتر اسدیان در جمع خادمیاران ستاد توسعه و نوسازی عتبات عالیات این شهرستان افزود: وظیفه مدیران و مسئولان، حمایت از کمک به عتبات عالیات به عنوان رسالتی فرهنگی است.
وی با تاکید بر مردمی بودن کمک به بازسازی عتبات عالیات ادامه داد: اگر بتوانیم همانند خدمت رسانی در جریان کاروان اربعین حسینی فرهنگ سازی مناسبی انجام شود، شاهد افزایش کمک های مردمی برای بازسازی حرم مطهر اهل بیت عصمت و طهارت (ع) خواهیم بود.
وی گفت: حب و دوستی ائمه معصومین همواره در دل مومنان و مردم این دیار وجود داشته و این شور و شوق فرهنگی و مذهبی زمینه ساز گرایش به کمک و خدمت رسانی به عتبات عالیات خواهد بود.
وی افزود: در این راستا می توان استفاده از ظرفیت علاقه مندان به اهل بیت (ع) و استفاده از کمک های غیرنقدی شهروندان برای کمک به بازسازی عتبات عالیات استفاده کرد.